UEFA CUPDUELS AGAINST ROVERS EN WISLA IN DE VERKOOP

Hedenmorgen 9 oktober 9:00 uur tot 15 oktober 21:00 uur hebben Seizoenkaart-houders voorrang om hun eigen plaats terug te kopen voor de wedstrijden in de 2e ronde van de UEFA Cup in de vorm van een passe-partout. Met een passe-partout heeft u, met 10% korting, toegang tot beide thuis-wedstrijden : Feyenoord - Blackburn Rovers op donderdag 23 november 2006 om 20:45 uur en Feyenoord - Wisla Krakau op woensdag 13 december 2006 om 20:45 uur.


Prijzen passe-partout
De prijs van een passe-partout varieert van 27 tot 63 euro. Let op: als seizoenkaarthouder van Feyenoord laat u bij TicketBox de reservering op JA zetten. Dan ontvangt u uiteindelijk twee afzonderlijke tickets. Voor beide wedstrijden één.

Vakken E, EE, F en FF niet beschikbaar:
Er geldt een uitzondering voor Seizoenkaart-houders en 11-wedstrijdenkaart-houders op de vakken E, EE, F, en FF. Zij moeten bij TicketBox reserveren op NEE laten zetten! Seizoenkaart-houders op deze vakken kunnen tijdens de voorrangsperiode met voorrang kaarten kopen voor de vakken G, H en HH. Dit omdat hun eigen vak niet beschikbaar zal zijn voor de twee wedstrijden.

Gezinsvakken
Gezinnen met kinderen en/of jongeren met een 11-wedstrijdenkaart op vak F kunnen telefonisch via Feyenoord Klantenservice een passe-partout reserveren tegen het kinder- en jongerentarief voor de vakken G, H en HH.

Verkoop aan niet seizoenkaarthouders / vrije verkoop:
Maandag 16 oktober is er geen verkoop. Vanaf 17 oktober 9:00 uur komen (op basis van ClubCard-verplichting) de passe-partouts voor de dan nog beschikbare plaatsen in de verkoop. Meer informatie volgt z.s.m..

Aanvang wedstrijden
Het aanvangstijdstip van de UEFA Cup-thuisduels met Blackburn Rovers (23 november) en Wisla Krakau (13 december) is vastgesteld op 20.45 uur. In het geval van Blackburn heeft dat te maken met de tv-uitzending van de wedstrijd. De wedstrijd tegen Krakau is er een uit de laatste speelronde van de groepsfase en dan dienen alle wedstrijden gelijktijdig te beginnen.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×