WEBSITE FEYENOORD GRONDIG VERNIEUWD

Een dag voor de eerste training van het nieuwe seizoen, heeft Feyenoord zijn vernieuwde website gelanceerd. De restyling van de bestaande site kwam tot stand na intensief onderzoek onder Feyenoord supporters en andere bezoekers van Feyenoord.nl. Meest in het oog springende veranderingen zijn de nieuwe, frisse lay-out en het verbeterde navigatie systeem.

Feyenoord.nl, de officiële site van Feyenoord, was na vijf jaar aan een aanpassing toe. In het vernieuwingsproces dat de afgelopen maanden, in samenwerking met ARA en ISM, door Feyenoords internetafdeling werd gerealiseerd, vormde de stem van de supporters een grote rol. Via een enquête op internet en regelmatig overleg met een werkgroep binnen het Feyenoord supporters platform, werden de wensen van de gebruikers van de site in kaart gebracht en zo veel mogelijk gerealiseerd. 
 
Het resultaat is een website met een sterk verbeterd navigatie systeem en een voetbalgerelateerde uitstraling, waarbinnen de nieuwste webtechnieken worden gebruikt. Bij de lancering van de vernieuwde website zijn nog niet alle pagina´s oproepbaar. De komende weken zal dat veranderen en zullen er telkens meer achtergrondpagina´s beschikbaar zijn.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×