ELF WEDSTRIJDENKAART IS EEN SUCCES

De 11 wedstrijdenkaart is een succes. Feyenoord ontving tot nu toe al een substantieel aantal aanmeldingen voor de speciale kaart, die dit seizoen voor het eerst in het leven is geroepen. De kaart is speciaal ontwikkeld voor supporters die niet elke thuiswedstrijd willen of kunnen bezoeken, maar wel verzekerd willen zijn van een vaste plaats bij 11 vooraf geselecteerde thuiswedstrijden.

Houders van een 11-wedstrijdenkaart hebben ook voorrang op de verkoop van de overige 6 competitiewedstrijden, en kunnen deze kaart indien nodig als clubkaart gebruiken. Daarnaast is er een korting van 25 procent op mogelijke play off wedstrijden inbegrepen. De 11-wedstrijdenkaart kan ook als Silvercard worden aangevraagd. De houder is dan eveneens in staat om uitwedstrijden van Feyenoord te bezoeken.

Komend seizoen wordt de 11-wedstrijdenkaart geïntroduceerd op de groene sector. Dit zijn de vakken H, HH, F, FF en Y. Vak G valt hier buiten, omdat dit deel van het stadion zal worden gebruikt voor Feyenoords jeugdproject en groepsarrangementen voor verenigingen en scholen.

Afgezien van de groene sector, is de seizoenkaart voor 11 niet-risico wedstrijden is ook beschikbaar op de tweede ring van de lange zijde in de blauwe sector.
Wanneer een wedstrijd uit het ’11 wedstrijdenpakket’ onverhoopt tot risicowedstrijd wordt benoemd, behoudt Feyenoord zich het recht voor de houders van een 11 wedstrijdenkaart te verplaatsen naar een ander vak.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×