FEYENOORD SPEELT EERSTE TOPPER IN EINDHOVEN

Op zondag 20 augustus speelt Feyenoord z´n eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in en tegen Groningen. De eerste thuiswedstrijd is een week later, op zondag 27 augustus tegen Heracles Almelo. Die wedstrijd begint om 14.30 uur, zoals Feyenoord het grootste deel van zijn thuiswedstrijden op zondag 14.30 uur speelt. Alleen de thuiswedstrijden tegen FC Twente (donderdagavond 26 oktober), AZ (zaterdag 18 november), Sparta (zaterdag 23 december) en PSV (dinsdag 26 december) worden op een andere dag afgewerkt. Ook z´n uitwedstrijden speelt Feyenoord allemaal op zondag, met uitzondering van vrijdag 29 december, wanneer de ploeg van trainer Erwin Koeman bij Excelsior op bezoek gaat.

De eerste topper van het seizoen speelt Feyenoord al in de vierde speelronde, wanneer op 17 september in Eindhoven PSV wacht. De eerste Klassieker staat gepland op 22 oktober. Dan wordt om 12.30 uur in Rotterdam afgetrapt voor de wedstrijd tegen Ajax.

Het competitieschema is nog onder voorbehoud, hoewel de verwachting niet is dat er nog ingrijpende wijzigingen zullen worden doorgevoerd. Wel zal er de komende dagen nog een beslissing worden genomen over de aanvangstijdstippen van Feyenoords uitwedstrijden, die dan ook nog niet in het voorlopige competitieschema zijn opgenomen.

Klik hier voor het speelschema en download hem rechtstreeks naar je digitale agenda!

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×