FEYENOORD YOUNGSTERS HOUDT NA DRIE SEIZOENEN OP TE BESTAAN

Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging hebben besloten Feyenoord Youngsters op te heffen. Een stagnerende ledenaanwas en lage animo voor de activiteiten heeft Feyenoord doen concluderen dat de huidige opzet niet aansluit bij de wensen van jongeren. Feyenoord vindt de mening van haar achterban belangrijk en heeft daarom besloten om de huidige opzet te beëindigen.

Natuurlijk trekt Feyenoord haar handen niet af van jonge Feyenoord-supporters. Integendeel! Door een nieuwe weg in te slaan wil Feyenoord jongeren meer gaan bieden voor minder geld en er voor zorgen dat een nieuw beleid een grotere doelgroep zal aanspreken.

De belangrijkste verandering zal het wegvallen van de contributie zijn. Daarnaast komt in het nieuwe concept een voordeelkaart centraal te staan. Alle Feyenoord-supporters van 13 t/m 17 jaar kunnen de kaart kosteloos aanvragen. De kaart, die tevens dienst zal doen als clubkaart, levert jongeren veel voordeel op. Middels een digitale nieuwsbrief zullen alle jongeren op de hoogte gehouden geworden van aantrekkelijk kortingen en speciale activiteiten die Feyenoord uiteraard zal blijven organiseren.

De huidige leden van Feyenoord Youngsters hebben deze week een brief over de stopzetting ontvangen. Samen met alle jongeren van 13 t/m 17 jaar die momenteel een seizoen- of clubkaart hebben, zullen deze jongeren aan het begin van het komende seizoen automatisch de nieuwe kaart ontvangen. Op de Open Dag zal de nieuwe kaart officieel worden geïntroduceerd.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×