OUDSTE LICHTING VARKENOORD STROOMT DOOR NAAR A-SELECTIE

Erwin Koeman maakt ook volgend seizoen rijkelijk gebruik van de talenten die de jeugdopleiding op Varkenoord oplevert. Koeman voegt na Diego Biseswar, Royston Drenthe en Mohammed Abubakari namelijk ook Sammuel, Lorenzo Davids en Jeffrey Altheer toe aan zijn A-selectie. Alle genoemde talenten krijgen de kans zich tijdens de voorbereiding te bewijzen.

Jeffrey Altheer is een verdediger, terwijl Davids en Sammuel middenvelders zijn. Laatstgenoemde was aanvoerder van Jong Feyenoord, terwijl Sammuel en Altheer ook en vooral uitkwamen voor de A-junioren. ‘Dat Erwin nu bij het eerste gebruik kan gaan maken van al deze spelers, is het directe resultaat van al het goede werk dat de mensen bij de jeugdopleiding doen’, aldus Feyenoords commercieel directeur Chris Woerts.

  

Eerder werd al bekend dat de Belgen Timothy Derijck en Benjamin de Ceulaer terugkeren van uitleenperiodes bij NAC en RKC Waalwijk. Ook de van een langdurige blessure herstelde Patrick Mtiliga zal starten bij Feyenoords A-selectie. De Deen speelde eind vorig seizoen weer zijn eerste wedstrijden met Jong Feyenoord.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×