OLYMPIËRS BLIJVEN KANSRIJK VOOR HALVE FINALE

Het Olympisch Elftal heeft donderdagavond ook de tweede wedstrijd op het ‘Festival International Espoirs’ in Toulon gelijk gespeeld: 1-1. Met de puntendeling tegen gastland Frankrijk blijft de ploeg van Wim van Zwam in de race voor een plek bij de laatste vier. Een overwinning op Mexico is zaterdag voldoende voor plaatsing. Royston Drenthe en Gianni Zuiverloon traden opnieuw aan in de basis. Oranje leek lange tijd op een nederlaag af te stevenen. De Fransen namen snel de voorsprong, verzuimden uit een strafschop de marge te verdubbelen, waarna Oranje in de slotfase profiteerde dankzij een treffer van Agustien.

Opstelling: Job Bulters (AZ); Henrico Drost (SC Heerenveen), Frank van der Struijk (Willem II), Ryan Donk (RKC Waalwijk), Royston Drenthe (Feyenoord); Gianni Zuiverloon (RKC Waalwijk), Robbert Schilder (Ajax), Jeffrey Sarpong (Ajax); Marvin Emnes (Sparta Rotterdam), Prince Rajcomar (FC Den Bosch), Roy Beerens (PSV).

Wissels: 41. Kees Luycks (AZ) voor Zuiverloon; 68. Tim Janssen (FC Eindhoven) voor Rajcomar; 73. Kemy Agustien (Willem II) voor Sarpong.

Bron: www.knvb.nl 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×