EERSTE SEIZOENS-DVD VOOR ERWIN KOEMAN

Erwin Koeman heeft het eerste exemplaar van de officiële Feyenoord Seizoens-dvd in ontvangst genomen. De trainer van Feyenoord zei bij die gelegenheid met een ‘redelijk positief’ gevoel op de afgelopen voetbaljaargang terug te kijken. ‘Op dit moment overheerst misschien nog een beetje de nasmaak van de play-off wedstrijden, maar als ik alleen naar de competitie kijk, vind ik dat Feyenoord naar behoren heeft gepresteerd. In de topwedstrijden waren we vaak zelfs goed’, zei Koeman, voordat hij het twee uur durende document in ontvangst nam. De dvd is vanaf vandaag in de Feyenoord FanShops en reguliere dvd-winkels te koop.

Op het seizoensoverzicht wordt in twee uur tijd op sfeervolle wijze teruggeblikt op de mooiste momenten uit de Eredivisie en de strijd om Europees voetbal van het seizoen 2005-2006.  Alle wedstrijden komen nog eens voorbij, aangevuld met korte sfeerreportages of interviews met de hoofdrolspelers.

Naast de meest spannende voetbalmomenten zijn vijf bonusitems te bekijken: een reportage over Dirk Kuyt en over het jonge talent Jonathan De Guzman, een interview met doelman Patrick Lodewijks, de selectie en de uitgebreide seizoensstatistieken.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×