PERIODE VOORRANGSRECHT SEIZOENKAART VERLENGD

Vandaag zou het voorrangsrecht voor bestaande seizoenkaarthouders komen te vervallen. Besloten is echter om het voorrangsrecht tot en met zondag te verlengen. Dit biedt de huidige seizoenkaarthouder van Feyenoord de mogelijkheid om ook zondag nog het formulier in te leveren en hun plek te behouden. Het is voor seizoenkaarthouders ook mogelijk de seizoenkaart online te verlengen. 

Binnen twee minuten bent u dan verzekerd van uw eigen plek voor het seizoen 2006/2007. U kunt dit jaar ook online (direct) betalen met eenmalige incasso.

De prijzen van de seizoenkaarten zijn dit seizoen met vijf procent verlaagd.

Tot en met zondag 23 april worden de aanvragen van de huidige seizoenkaarthouders met voorrang behandeld. Daarna worden de andere aanvragen op volgorde van binnenkomst behandeld.

Alle seizoenkaarthouders, clubkaarthouders, juniorleden en supporters die regelmatig in het gezinsvak zitten hebben een speciale, zeer uitgebreide seizoenkaartbrochure thuis gestuurd gekregen. Daarin valt alles te lezen over de verschillende mogelijkheden én de nieuwe 11-wedstrijdenkaart.

Online verlengen van uw seizoenkaart
Meer informatie seizoenkaart 2006/2007

Wilt u online verlengen?
Dan staan uw inloggegevens vermeld rechtsboven op de brief die samen met het informatieboekje aan u is gezonden.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×