VEEL FEYENOORDERS GESELECTEERD VOOR NATIONALE JEUGTEAMS

Voor de nationale jeugdelftallen zijn diverse Feyenoorders geselecteerd. Jong Oranje neemt van 23 mei tot en met 4 juni deel aan het EK in Portugal. Royston Drenthe (foto), Ron Vlaar, Nicky Hofs, Romeo Castelen, Lorenzo Davids en Jeffrey Altheer zijn opgenomen in de voorlopige selectie. Ook Feyenoord huurlingen Ferne Snoyl, Gianni Zuiverloon en Evander Sno staan op de lijst van KNVB-coach Foppe de Haan.

Oranje onder 18 speelt woensdag 26 april in het Atatürkstadion in Antalya tegen Turkije. De volgende Feyenoorders zijn door KNVB-coach Wim Koevermans opgeroepen: Jordy Buijs, Jerson Anes Ribeiro en Diego Biseswar. Keeper Erik Cummins staat op de stand-by lijst.

Op dezelfde dag speelt Onder 17 een interland in en tegen Luxemburg. Feyenoord is met vier spelers hofleverancier in de voorlopige selectie: Glenn Kobussen, Erwin Mulder, Norichio Nieveld en Clint van Stee. Hanne Hagary staat stand-by.

Robbert v.d. Post, Shabir Isoufi en Bart Schenkeveld zijn uitgenodigd voor de wedstrijd van het Nederlands team voor spelers onder 15 jaar. Die oefenen dezelfde woensdag  tegen de leeftijdgenoten van Roemenië.

Bron: knvb.nl

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×