SPEELDATA EN TIJDSTIPPEN EERSTE RONDE PLAYOFFS BEKEND

Nu de competitie de ontknoping nadert, heeft de KNVB de speeldata en aanvangstijdstippen voor de wedstrijden in de eerste ronde van de play-offs vastgesteld. Feyenoord kan daarin nog drie verschillende clubs treffen, maar zeker is dat de Rotterdammers met een uitwedstrijd beginnen. Als Ajax of FC Groningen de tegenstander is, wordt er donderdag gespeeld. Wordt het FC Utrecht, dan staat de heenwedstrijd gepland voor woensdagavond.

Gezien de stand op de ranglijst is Ajax momenteel de meest waarschijnlijke tegenstander. Indien er niets verandert, speelt Feyenoord volgende week donderdag eerst in de Arena. De aftrap zal dan zijn om 20.15 uur. De return volgt op zondag 23 april in de Kuip, aftrap 12.30 uur.

Ook indien Feyenoord in de eerste playoff-ronde te maken krijgt met FC Groningen, wordt de heenwedstrijd op donderdag gespeeld. Om de supporters in de gelegenheid te stellen de wedstrijd te bezoeken én ook weer huiswaarts te keren, begint het duel om 1900 uur. De return is ook weer op zondag, aanvang 14.30 uur.

Als FC Utrecht zondag uit de bus komt als eerste tegenstander, moet Feyenoord woensdag al aan de bak in de Galgenwaard. Aftrap om 20.00 uur. De return is op zondag 23 april, aanvang 14.30 uur.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×