LOKETTEN VAN KLANTENSERVICE OP GOEDE VRIJDAG GESLOTEN

De loketten van Klantenservice zijn vrijdag vanwege Goede Vrijdag gesloten. Op die dag kunnen er wel gewoon kaarten voor de play-offs worden aangeschaft bij Ticketbox. Gezien de huidige stand op de ranglijst – mits die gehandhaafd blijft – is Ajax de tegenstander in de eerste ronde. Gezien de grote vraag naar kaarten die een confrontatie met de aartsrivaal tot gevolg zal hebben, raadt Feyenoord zijn supporters aan niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Klantenservice is op zaterdag (tussen 9.00 en 12.00 uur) en zondag (vanaf 10.30 uur) geopend. Op Tweede Paasdag (maandag) zijn de loketten gesloten.

Seizoenkaarthouders hebben tot en met zaterdag de mogelijkheid om passe-partouts te kopen bij Ticketbox. Daarna is het alleen nog mogelijk om passe-partouts te kopen bij de loketten van Feyenoord Klantenservice. Op dinsdag gaan de losse dagkaarten bij Ticketbox en bij Klantenservice in de verkoop.

Overigens zijn de Feyenoord FanShops op Goede Vrijdag wel geopend. FanShop Centrum heeft geen koopavond en sluit de deuren vanwege de feestdag om 17:30 uur. Op Tweede Paasdag zijn de FanShops gesloten. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×