DINSDAG VOORVERKOOP EERSTE UITWEDSTRIJD PLAY-OFFS

De voorverkoop voor de eerste uitwedstrijd in de play-offs start aanstaande dinsdag om 09.00 uur bij Ticketbox. Onduidelijk is nog wie de tegenstander van Feyenoord wordt en hierdoor is ook de speeldag nog niet bekend. Wordt FC Utrecht de tegenstander dan wordt er gespeeld op woensdag 19 april. Indien tegen Ajax of FC Groningen gespeeld gaat worden houdt Feyenoord vooralsnog rekening met donderdag 20 april als speeldag.

Vast staat dat voor wedstrijden tegen FC Utrecht (bus) en Ajax (trein) combiregelingen zullen gelden. Naar aanleiding van incidenten rond de laatste editie van FC Groningen-Feyenoord houdt Feyenoord er ernstig rekening mee dat de lokale autoriteiten voor een wedstrijd in het Hoge Noorden eveneens busvervoer verplicht zullen stellen.

Het voorverkoopschema is als volgt:

Bij een wedstrijd op woensdag (FC Utrecht, 1.200 kaarten of FC Groningen, 1.000 kaarten):
Voorverkoop op dinsdag 18 april van 09.00 – 14.00 voor houders van een Diamond- en Goldcard, vanaf 14.00 uur voor houders van een Silvercard.

Bij een wedstrijd op donderdag (Ajax, 1.600 kaarten of  FC Groningen, 1.000 kaarten)
Voorverkoop op dinsdag 18 april voor houders van een Diamond- en Goldcard.
Voorverkoop op woensdag 19 april voor houders van een Silvercard

Vanwege het aanzienlijke prijsverschil in bus- en treinvervoer heeft Feyenoord geen andere mogelijkheid dan de voorverkoop op de bovenstaande wijze en pas op het allerlaatste moment te organiseren.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×