VEEL BELANGSTELLING VOOR AMATEUR-PARTNERSCHAP FEYENOORD

Amateurverenigingen vanuit het gehele land hebben in de afgelopen week kenbaar gemaakt interesse te hebben in een amateur-partnerschap met Feyenoord. Alle amateurclubs in Nederland ontvingen vorige week post van Feyenoord waarin wordt uitgelegd wat zo’n partnership inhoudt. Feyenoord wil op deze manier graag iets terug doen voor al die mensen die zich wekelijks of zelfs dagelijks veelal op vrijwillige basis voor het Nederlandse voetbal inzetten.

Verenigingen die zich aanmelden kunnen rekenen op een gratis wedstrijdbezoek voor vrijwilligers en jeugdleden, krijgen de gelegenheid om samen met Feyenoord een aantal activiteiten op lokaal niveau te organiseren en worden onder andere uitgenodigd voor informatieavonden voor bijvoorbeeld de trainers van de clubs. Feyenoord sluit echter niet uit dat het aantal activiteiten zal worden uitgebreid wanneer de samenwerkingsverbanden een succes blijken te zijn.

Verenigingen die zich in de afgelopen week aanmeldden ontvangen binnen enkele weken een bevestiging. Clubs die de bon nog niet hebben ingevuld kunnen dat uiteraard alsnog doen. Verenigingen die geen bericht hebben ontvangen of meer informatie willen kunnen een mailtje sturen aan amateurpartner@feyenoord.nl

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×