OOK BANDALOVSKI, HOGEDOORN, BANDJAR EN SPROCKEL WEG

Feyenoord zal geen gebruik maken van de opties in de contracten van Ivan Bandalovski, Civard Sprockel, Jesper Hogedoorn en Sigourney Bandjar. Zij mogen aan het einde van dit seizoen transfervrij vertrekken bij de club. Eerder liet Feyenoord al vijf andere spelers gaan, waardoor het totaal aantal contracten dat niet wordt verlengd inmiddels op negen staat.

Feyenoord neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van de Amerikaan Cory Gibbs (uitgeleend aan ADO Den Haag), de Chileen Kike Acuña (uitgeleend aan RBC), Edwin de Graaf (uitgeleend aan ADO Den Haag), Civard Sprockel (uitgeleend aan Excelsior), Sigourney Bandjar (uitgeleend aan Excelsior), Jesper Hogedoorn, de Bulgaar Ivan Bandalovski, en de Zweden Labinot Harbuzi en Ajsel Kujovic (allen Jong Feyenoord).
Op korte termijn hoopt Feyenoord ook met zeven andere spelers in bespreking te gaan om een beslissing te nemen over hun toekomst. Dat zijn Danko Lazovic (Via Bayer Leverkusen verhuurd aan Partizan Belgrado), Gabor Babos (verhuurd aan NEC), Glenn Loovens (verhuurd aan Cardiff City), Ferne Snoyl (verhuurd aan Aberdeen), Gianni Zuiverloon (verhuurd aan RKC), Benjamin de Ceulaer (verhuurd aan RKC) en routinier Alfred Schreuder.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×