ALLE SEIZOENKAARTEN VOLGEND JAAR 5 PROCENT GOEDKOPER

Feyenoord heeft besloten volgend seizoen alle seizoenkaarten met vijf procent in prijs te verlagen. Dat zei commercieel directeur Chris Woerts gisteren op de bijeenkomst van het Feyenoord Supporters Platform. ‘Men gaat er in het voetbal altijd maar vanuit dat supporters toch wel komen kijken, maar wij voelen ook de verplichting om onze fans te belonen voor hun steun en loyaliteit aan de club. Vandaar dit gebaar. Bovendien hopen we zo te bereiken dat de toeschouwersaantallen in De Kuip nog verder stijgen. Het stadion was dit seizoen al een flink aantal keren uitverkocht, maar wat ons betreft spelen we volgend seizoen nog veel vaker in een volle Kuip.'

Woerts zei dat gisteren in de Stadionzaal van De Kuip, waar zo’n 50 supporters bijeen kwamen in het kader van de tweede bijeenkomst van het Feyenoord Supporters Platform. Naast Woerts waren daar namens de club ook Onno Jacobs, Bernard Gerritsma en Ton Strooband aanwezig. Stadion Feijenoord was vertegenwoordigd door Frits van Elten en Gert Verhoef.
Tijdens de bijeenkomst werd bekend gemaakt dat Feyenoord voornemens is om pas in het jubileumseizoen een nieuwe seizoenkaart uit te geven. Deze kaart zou twee jaar geldig zijn en ook toegang verschaffen tot de jubileumactiviteiten. Wel komt er met ingang van het nieuwe seizoen een breder aanbod aan seizoenkaarten, waarbij onder andere de 11-wedstrijdenkaart zal worden geïntroduceerd.

Ook werd duidelijk dat er geen schermen in De Kuip komen. Het is simpelweg niet mogelijk om deze op te hangen aan de tweede ring, dat dit gewicht niet aankan. Namens Stadion Feijenoord meldde Gert Verhoef dat momenteel onderzocht wordt of er iets aan de kwaliteit van de geluidsinstallatie kan worden gedaan. Tevens werd nog even teruggeblikt op de wedstrijden rond de kerst. Deze zijn zowel de supporters als Feyenoord goed bevallen. Nu is reeds bekend dat Feyenoord ook komend seizoen weer op deze dagen zal spelen, in elk geval op Tweede Kerstdag en vermoedelijk ook op 30 december.

Verder werd bekend dat de nieuwe website van Feyenoord met ingang van het nieuwe seizoen actief wordt en de keuze van het uitshirt in de toekomst binnen de supporters adviesgroep zal worden behandeld. Ook was er aandacht voor een nieuwe radioquiz (‘Ben jij de grootste Feyenoord-kenner’) en een speciale jeugdeditie van Professor Feyenoord die door de supportersvereniging zal worden georganiseerd.

Supporters die zich zorgen maken over mogelijke vervoersregelingen bij eventuele play-off wedstrijden werden door Feyenoord gerust gesteld. Het standaard opleggen van combiregelingen is wat Feyenoord betreft niet aan de orde. Ook bij deze wedstrijden zal een normaal vooroverleg plaats vinden en zal Feyenoord trachten vrijvervoer voor haar supporters af te dwingen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×