LAAT JE FEYENOORD HART SPREKEN

Feyenoord biedt supporters de komende weken de gelegenheid om Alfred Schreuder en zijn gezin een hart onder de riem te steken. Anouk, de oudste dochter van het gezin, is sinds ruim een jaar ernstig ziek, wat eind 2004 al tot vele duizenden steunbetuigingen leidde uit de gehele voetbalwereld. Feyenoord wil de supporters opnieuw de kans geven hun hart te laten spreken in de moeilijke tijden die Alfred en zijn gezin momenteel doormaken.

Een tekening, kleurplaat, een steunbetuiging: alles waaruit een Feyenoord-hart spreekt is zeer welkom en zal een steun betekenen. Alfred Schreuder zal alle ingezonden steunbetuigingen persoonlijk in ontvangst nemen op de middenstip voorafgaand aan Feyenoord-RKC Waalwijk op 12 maart aanstaande.
Supporters kunnen hun steunbetuigingen afleveren in De Kuip rondom de wedstrijd Feyenoord-Utrecht (5 maart) op de daarvoor bestemde afleverpunten bij de fanshop en de loketten, waar bakken en containers staan opgesteld. Ook buiten wedstrijddagen kunnen steunbetuigingen worden afgegeven bij de fanshops.

Opsturen kan ook naar onderstaand adres:

Feyenoord NV
T.a.v. Klantenservice
PB 9635
3007 AP Rotterdam

Of via email naar: anoukschreuder@feyenoord.nl


Alvast hartelijk dank voor de medewerking.

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×