NICKY HOFS DEBUTEERT IN ORANJE-SELECTIE

Bondscoach Marco van Basten heeft Nicky Hofs voor de eerste keer opgenomen in de definitieve selectie van Oranje. De middenvelder, die sinds zijn rentree vorige maand grote indruk maakt, speelt woensdag met Oranje tegen Ecuador. Naast Hofs werden ook Ron Vlaar, Dirk Kuyt en Romeo Castelen geselecteerd voor het duel in de Arena. Hofs reageerde verrast en verheugd op het nieuws. ‘Dit is een droom die uitkomt, hier kijk ik sinds kleins af aan naar uit.’

Hofs: ‘Wat ik de laatste weken meemaak is bijna niet te bevatten. Het geeft me echt een dubbel lekker gevoel, vooral als ik even terugdenk aan de moeilijke momenten.’ Naast Hofs is ook de aanwezigheid van Mark van Bommel verrassend te noemen. De middenvelder knokte zich terug in de selectie dankzij zijn goede prestaties bij Barcelona. AZ’er Martijn Meerdink keert ook weer terug in de selectie.

De volledige selectie: Henk Timmer (AZ) en Edwin van der Sar (Manchester United), Urby Emanuelson (Ajax), Tim de Cler, Kew Jaliens, Joris Mathijsen en Barry Opdam (allen AZ), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona), Ron Vlaar (Feyenoord) en Khalid Boulahrouz (HSV), Hedwiges Maduro (Ajax), Denny Landzaat (AZ), Mark van Bommel (Barcelona), Nicky Hofs (Feyenoord), George Boateng (Middlesbrough) en Phillip Cocu (PSV), Martijn Meerdink (AZ), Arjen Robben (Chelsea), Romeo Castelen, Dirk Kuyt (beiden Feyenoord), Ruud van Nistelrooy (Manchester United) en Jan Vennegoor of Hesselink (PSV).

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×