KOM OP TIJD VOOR DE KAMERAADJESWEDSTRIJD

Speciaal voor de jonge fans speelt Feyenoord vandaag om 16.00 uur een wedstrijd in De Kuip. Het Belgische KV Mechelen komt op bezoek voor de jaarlijkse Kameraadjeswedstrijd. Het stadion gaat om 14.00 uur open en vanaf 14.45 uur is er voor de jonge Feyenoord fans al van alles te zien in De Kuip. Dus zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Het is natuurlijk de ideale kans om Pierre van Hooijdonk, Ron Vlaar, Dirk Kuyt en al die anderen te zien voetballen, maar er gebeurt die dag nog veel meer.

Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar aan de loketten van het stadion.

De presentatoren Sipke-Jan Bousema en Peter Houtman leiden de fans vanaf dat tijdstip langs tal van activiteiten. Zo zal er voor aanvang van de wedstrijd een demonstratie panna voetbal worden gegeven. Ook de spelers van Feyenoord spelen een rol, want zij zullen op een speciale manier hun opkomst maken voor de wedstrijd. Het TIFO-team zal woensdag eveneens actief zijn.

In de rust wordt er een speciale penalty shoot-out gehouden tussen vijf oud-Feyenoorders en vijf bekende Nederlanders. Aan het einde van de wedstrijd lopen de spelers een ereronde en wordt het bedrag bekend dat Feyenoord aan Unicef schenkt.

Het volledige programma:

14.45u Start voorprogramma met onder meer:            
- Demonstratie Panna voetbal
- Speciale opkomst spelers  
- Spectaculaire TIFO-acties
 
16.00u Start wedstrijd
 
16.45u Programma rust
- Speciale penalty shoot-out met 5 oud-Feyenoord spelers en 5 bekende Nederlanders. 

17.00u Start 2e helft
 
17.45 Einde Wedstrijd
- Ereronde spelers en bekend maken opbrengst


Overige informatie (print uit en neem mee):

> PARKEREN KAMERAADJESWEDSTRIJD WOENSDAG 22 FEBRUARI
 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×