JAARLIJKSE TALENTENDAG ZEER DRUK BEZOCHT

Ondanks gure weersomstandigheden zijn Feyenoords jaarlijkse talentendagen op Varkenoord weer zeer goed verlopen. Bijna 700 voetballertjes meldden zich verspreid over twee dagen op het jeugdcomplex. Onder toeziend oog van veel jeugdtrainers van Feyenoord en een grote afvaardiging van eerste en tweede elftalspelers deden de talentjes hun uiterste best om op te vallen. Talenten die in aanmerking komen voor een vervolg bij Feyenoord ontvangen binnen een week na de instuif een brief.

Voor veel van de jonge voetballers stond de talentendag bol van de spanning. Een kans om je talent te laten zien aan spelers als Romeo Castelen, Pierre van Hooijdonk, Salomon Kalou en Dirk Kuyt krijg je immers niet elke dag.En wat te denken van de kans om zélf speler van Feyenoord te worden. Geen wonder dat alle kinderen ondanks de zenuwen en de gure noordoostenwind hun uiterste best deden in de partijtjes die overal op de velden van Varkenoord werden georganiseerd. En niemand ging met lege handen naar huis, want als dank voor de inzet kregen alle voetballertjes een presentje. 

Hoeveel nieuwe spelers de instuif Feyenoord daadwerkelijk op zal leveren is nog onduidelijk. De komende dagen zullen de trainers van Feyenoord zich samen met hoofd jeugdopleiding Stanley Brard buigen over alle talentjes. Wie denkt dat hij maandag of dinsdag echt wat heeft laten zien, moet zijn brievenbus de komende week dan ook goed in de gaten houden. En voor alle andere talenten is er volgend jaar gewoon een nieuwe kans.


Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×