SUPPORTERS VERDIENEN 471.275 EURO VOOR JEUGDOPLEIDING

Commercieel directeur Chris Woerts heeft woensdag op het jaarlijkse ‘Goed Geld Gala’ van de Sponsorloterij een cheque overhandigd gekregen ter waarde van 471.275 euro. Het forse bedrag komt ten goede aan de jeugdopleiding van Feyenoord. Bij het kopen van een lot hadden supporters de mogelijkheid aan te geven de jeugdopleiding te willen ondersteunen. Liefst 16.000 deelnemers maakten gebruik van de optie, waarna de helft van het aankoopbedrag richting Feyenoords jeugdopleiding vloeide. De sponsorloterij is partner van Feyenoord en de Eredivisie.

‘Uniek’, reageerde Woerts na de ontvangst van de cheque. ‘Dit is een fantastisch gebaar van onze supporters, die op deze manier massaal hebben getoond onze talenten te willen ondersteunen.’

De populariteit van Feyenoord werd met de actie nog maar eens bevestigd, want de Rotterdamse club haalde veruit het hoogste bedrag op van alle clubs in Nederland. Op het feestelijke ‘Goed Geld Gala’ – dat in 2006 werd georganiseerd in De Kuip - ontvingen alle deelnemende goede doelen, clubs en verenigingen een cheque met het bedrag wat hen toekwam. Woerts kreeg de cheque symbolisch overhandigd door de voetballertjes van Feyenoord E1, het team van oud-speler Wlodi Smolarek.

Foto: Achterste rij v.l.n.r. Alex Tielbeke (directeur ECV), Fariel Kadirbaks (account manager ECV), Boudewijn Poelmann (CEO van Sponsorloterij) en Feyenoords commercieel directeur Chris Woerts. Het gezelschap wordt geflankeerd door de spelers van Feyenoord E1.

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×