WED OP VIER PLEKKEN IN DE KUIP

Vanaf aanstaande zondag is het voor bezoekers van De Kuip mogelijk om voor aanvang van de wedstrijd te wedden op de uitslag. Lotto en Feyenoord hebben daarmee een primeur. Het is voor het eerst dat er in Nederland legaal in een voetbalstadion kan worden gewed. Met ingang van de komende thuiswedstrijd tegen Roda JC kan dat op vier vaste plekken in De Kuip gebeuren.

Feyenoord en Lotto hebben sinds de zomer van 2004 aan dit concept gewerkt. Er is nauw overleg geweest met een afvaardiging van de supporters. Daarin is gesproken over het aantal verkooppunten en het spelaanbod. Ook is het concept uitvoerig getoetst aan de Wet op de Kansspelen (WOK).

Feyenoord is ingenomen met het initiatief, dat is gelanceerd met Lotto, de enige organisatie in Nederland met een licentie voor het wedden op sportwedstrijden. Feyenoords commercieel directeur Chris Woerts: ‘We zijn erg blij met deze eerste stap. Hopelijk kunnen we de samenwerking de komende periode uitbouwen. Feyenoord wordt qua publiek en entourage vaak vergeleken met een Engelse club en iedereen weet dat daar het wedden op voetbaluitslagen in stadions heel populair is. Onze supporters gaven ook aan dit graag te willen en we zijn blij dat er nu ook, net als in Engeland, op de wedstrijddag kan worden gewed.’


De vier plekken in het stadion waar gewed kan worden zijn:
- FanShop Stadion
- FanShop Gele Zone
- Maasgebouw
en aan de loketten tussen poort 52 en 53 aan de Olympiazijde.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×