VINCKEN BOEKT PROGRESSIE IN ZEELAND

Tim Vincken heeft het trainingskamp in Zeeland aangewend om een nieuwe stap te zetten in zijn revalidatieproces. De rechtsbuiten – die revalideert van een kuitbeenbreuk - heeft de baltraining inmiddels hervat en trainde op dinsdag twee keer buiten met fysiotherapeut Dennis Lion. Tussen de sessies door liet Vincken weten te genieten. ‘Het is prettig om te voelen dat ik stapjes vooruit zet, al ben ik wel kapot. Dat heeft ook met het zachte veld te maken.’ Over het bepaald niet optimale veld klaagden meer Feyenoorders.

Vooral bij de afwerkvormen viel op dat de veldconditie te wensen over liet. De spelers moesten na de kaats meteen op doel schieten. Het hobbelige veld zorgde ervoor dat de timing vaak niet goed was, wat vele afzwaaiers tot gevolg had. Na de ochtendtraining en de lunch kreeg het merendeel van de spelers rust. Vincken ging nog een keer naar buiten met Feyenoords hersteltrainer, terwijl Sherif Ekramy, Salomon Kalou en Romeo Castelen een looptraining afwerkten met conditietrainer Pierre Regnault en assistent-trainer John Metgod.

Evander Sno en Royston Drenthe behoren dinsdagavond tot de selectie voor het oefenduel met Hoek. Nicky Hofs neemt plaats op de bank en zal mogelijk voor het eerst sinds zijn kruisbandscheuring in augustus 2005 speelminuten krijgen als invaller. Feyenoord speelt om 19:00 uur in en tegen Hoek. Er worden rond de 2.500 toeschouwers verwacht.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×