JEAN CARLOS DONDÉ VERHUURD AAN FLUMINENSE

Jean Carlos Dondé wordt door Feyenoord per 1 januari 2006 voor één jaar verhuurd aan Fluminense. De Cariocas bedongen tevens een optie tot koop. De inmiddels 22-jarige Dondé hoopt bij de Braziliaanse topclub weer aan spelen toe te komen. ‘Ik hoop dat ik daar wat meer geluk zal hebben’, zei Jean vrijdagmiddag. ‘Ik wil nog steeds dolgraag laten zien wat ik in huis heb.’<BR>

Dondé, wiens contract nog loopt tot de zomer  kwam in de zomer van 2003 van Atletico Paranaense naar Rotterdam, maar brak mede door blessures nooit door. Uiteindelijk speelde hij zelfs slechts negen minuten in Feyenoord één. Vorig seizoen was Dondé verhuurd aan het Duitse Hamburger SV, maar in de zomer van 2005 keerde hij weer terug in Rotterdam. Dondé speelde en trainde het afgelopen half jaar met het beloftenteam.

Hoewel Dondé de laatste jaren door pech achtervolgd werd, heeft hij nog altijd een goede naam in Brazilië. Dat dankt de linkervleugelverdediger aan zijn uitstekende prestaties voor het nationale Braziliaanse elftal voor spelers onder de 20.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×