FSV VERZORGT EXCLUSIEVE VOETBALCLINIC

Op woensdagmiddag 14 december aanstaande zal er bij de amateurvereniging CKC te Rotterdam een Feyenoord voetbalclinic worden gehouden. Deze voetbalclinic is een onderdeel van Feyenoord on Tour, waarbij Ben Wijnstekers en zijn collega’s van Feyenoords jeugdopleiding op locatie voetbalclinics verzorgen. De voetbalclinic wordt door de Feyenoord Supportersvereniging (FSV) in samenwerking met Feyenoord georganiseerd.

De reguliere voetbalclinic bestaat uit een programma van ongeveer drie uur. Gedurende deze drie uur worden diverse Feyenoord trainingsmethoden behandeld om de algemene vaardigheden, techniek en tactisch inzicht van de deelnemers naar eigen niveau te verbeteren. Als extraatje zullen er twee jeugdelftallen van Feyenoord het op gaan nemen tegen twee jeugdelftallen van CKC. Daarna is er een inloopavond in de kantine van CKC, die uitsluitend door leden van CKC en de FSV bezocht kan worden. Zij kunnen vragen stellen aan technisch directeur Mark Wotte. Peter Houtman, oud-Feyenoorder en presentator van TV Rijnmond, verzorgt het avondprogramma.

De Feyenoord Supportersvereniging organiseert deze exclusieve clinic in samenwerking met Feyenoord ongeveer 10 x per jaar door geheel Nederland. Amateurclubs in de provinciën, die Feyenoord gerelateerd zijn, worden door de FSV benaderd of zij interesse hebben voor deze voetbalclinics.

Het programma voor 14 december ziet er als volgt uit:
13.00 uur: Start voetbalclinic Ben Wijnstekers
16.30 uur: CKC C1 – Feyenoord D1
18.00 uur: CKC A1 – Feyenoord B1
20.00 uur: inloopavond met Mark Wotte en Peter Houtman

De clinic en wedstrijden zijn gratis te bezoeken voor een ieder. De inloopavond is niet gratis en is alleen te bezoeken voor leden van CKC en FSV, hiervoor zijn kaarten verkrijgbaar in de kantine van CKC: prijs €5 (inclusief twee consumpties).

Let op! Door de geringe capaciteit geldt: vol is vol.

Adres:V.V. CKC
Giraffestraat 71, te Rotterdam.
Telefoon 010 4507171

OPROEP VOOR 75-JARIG BESTAAN FSV

De Feyenoord Supportersvereniging zoekt voor haar 75-jarig bestaan (mei 2006) foto’s of zeer oude bladen van de Hand in Hand. Eigenlijk zoekt FSV alles wat gerelateerd is aan De Supportersvereniging. Tevens zoekt de Supportersvereniging nog naar mensen die in het verleden zeer actief zijn geweest voor de FSV, in het bijzonder oud-bestuursleden.

Heeft u iets in bezit, of bent u of kent u één van deze mensen en u wilt de FSV helpen? Neemt u dan a.u.b. contact op onder telefoonnummer 010-4325126. Of mail naar info@feyenoordnet.nl onder vermelding 75 jaar.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×