FEYENOORD-JEUGD KLOPT BARENDRECHT: 2-3

Een combinatie van Jong Feyenoord en Feyenoord A1 heeft dinsdagavond met 2-3 gewonnen van eersteklasser Barendrecht. In het vermakelijke oefenduel scoorde Rico Kogeldans (foto), aanvaller van Feyenoord A1, tweemaal. Het combinatieteam speelde een aardige eerste helft, waarin vooral Lorenzo Davids zich onderscheidde. Uit een voorzet van Davids kon verdediger Faisal Achlioui al na een kwartier het eerste doelpunt binnenkoppen.

Niet veel later ging diezelfde Achlioui echter in de fout tegen Barendrecht-aanvaller Akkermans, die via het been van Dondé over keeper Jesper Hogedoorn raak schoot: 1-1. Feyenoord nam al snel opnieuw een voorsprong via de bijzonder actieve Rico Kogeldans, die vrij voor de keeper kwam en eenvoudig kon binnenschieten. Maar nog voor rust werd de voorsprong weer weggegeven. Hogedoorn legde de doorgebroken Barendrecht-spits Powel neer en diens teamgenoot Rosario benutte de toegekende strafschop.

Na rust kreeg Feyenoord nog meer kansen dan in de eerste helft, maar slechts één daarvan werd benut. Rico Kogeldans ontsnapte aan zijn directe tegenstander en schoof de bal beheerst langs de keeper, 2-3. Kogeldans had even later nogmaals moeten scoren, maar voor open doel schoot hij over.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×