GEMEENTELIJKE ONDERSCHEIDING VOOR DIRK KUYT

Dirk Kuyt heeft dinsdagavond uit handen van burgemeester Wienen van Katwijk de gemeentelijke legpenning in ontvangst mogen nemen. De Feyenoord spits kreeg dit eerbetoon naar aanleiding van zijn inzet voor het dorp op maatschappelijk gebied. De huldiging vond plaats op de avond waarop Kuyt zijn eigen foundation officieel presenteerde.

De Dirk Kuyt foundation hoopt zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor een aantal goede doelen. Eén van die goede doelen is het gezamenlijke project van Feyenoord en Unicef in Ghana. Kuyt hoopt onder meer een bijdrage te leveren aan de uitbreiding van HIV-voorlichting in Ghana, zoals die nu al door spelers van de Feyenoord Fetteh Football in bepaalde delen van het land worden gegeven. Feyenoords commercieel directeur Sjaak Troost was vanavond in Katwijk aanwezig om het Afrikaanse project van de club toe te lichten.

Daarnaast hoopt Dirk Kuyt geld bijeen te brengen voor een aantal jeugdprojecten in Katwijk, de gehandicapten in Nederland en een Braziliaans initiatief genaamd Tio Loiro. Een uitgebreide reportage van de avond is aanstaande zaterdagmiddag te zien op Feyenoord TV (16.00 uur, RTL5) en de dinsdag daarop te lezen in de Feyenoord Krant.

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×