SUPPORTERSPARLEMENT VOOR HET EERST BIJEEN

Het Feyenoord Supportersparlement (FSP) komt volgende week (dinsdag 15 november) voor de eerste keer bijeen. Dit gebeurt in de Stadionzaal. Ook vertegenwoordigers van de clubleiding zullen op deze avond aanwezig zijn. Het FSP is de opvolger van de Klankbordgroep, het inspraakorgaan voor Feyenoord-supporters dat zo’n zes jaar geleden werd geïntroduceerd. <P>&nbsp;</P>

Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging besloten aan het begin van dit seizoen te kiezen voor een nieuwe overlegstructuur om niet alleen meer supporters bij het beleid rond de club te betrekken, maar ook om hen in staat te stellen dieper op bepaalde zaken in te gaan. Hiervoor werd een aantal werkgroepen ingesteld die met regelmaat overleg hebben met medewerkers van de club. De werkgroepen kennen een onafhankelijke status en zijn volledig self-supporting. Supporters bepalen de agenda. Feyenoord is als toehoorder aanwezig en faciliteert de werkgroepen.

De verschillende werkgroepen kwamen inmiddels een aantal keren bijeen. Op dinsdag 15 november geven de voorzitters van de werkgroepen aan belangstellende supporters tekst en uitleg over hetgeen ze in de afgelopen weken besproken hebben.

Tijdens de bijeenkomst van het Feyenoord Supportersparlement zijn tevens vertegenwoordigers vanuit de clubleiding aanwezig. Feyenoord laat zich vertegenwoordigen door de directieleden Chris Woerts en Mark Wotte, Coördinator Supporterszaken Ton Strooband en Safety and Secury Officer Bernard Gerritsma. Namens Stadion Feijenoord zijn de managers Frits van Elten en Gert Verhoef aanwezig.

De bijeenkomst van het Feyenoord Supportersparlement begint om 19.30 uur en is door elke Feyenoord Supporter te bezoeken. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk, dit in verband met de beperkte capaciteit. Aanmelden kan via fsp@feyenoord.nl


 

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×