'OME PIET' WEER EVEN TERUG IN DE KUIP

Feyenoord moest het dit seizoen doen tot nog toe doen zonder huisfotograaf Piet Bouts. Vanwege gezondheidsredenen was de inmiddels 83-jarige 'Ome Piet' niet in staat zijn vertrouwde plek achter het doel in te nemen. Maandag was de clubfotograaf met misschien wel de langste staat van dienst toch weer even terug in zijn Stadion. Om bij te kletsen met spelers, supporters en andere oude bekenden. De belangstelling deed hem zichtbaar goed en omgekeerd lieten alle aanwezige Feyenoorders weten dat 'Ome Piet' zeer gemist wordt.

Piet Bouts arriveerde vlak voor de middagtraining in De Kuip en werd door de oer-Feyenoorders Gerard Kerkum en Fred Blankemeijer meteen meegenomen naar de kleedkamer. Daar was een hartelijk weerzien met Gerard Meijer en uiteraard met de aanwezige spelers. Hoewel zijn gezondheidstoestand te wensen overlaat, was Bouts net als vroeger al weer snel het middelpunt van de aandacht. Dat was hij ook toen hij even later door Dirk Kuyt, John Metgod en Pierre Regnault het trainingsveld opgehesen werd om van dichtbij de uitlooptraining bij te wonen en op de foto te gaan met de spelers die hij jarenlang zelf fotografeerde voor de Supportersvereniging en voor Feyenoord.

Na een kort maar emotioneel bezoek aan het hoofdveld vond Ome Piet het wel weer genoeg geweest. 't Is tijd voor een konjakkie', kondigde hij aan, waarop Feyenoord-chauffeur Harry van Os hem terugbracht naar het verpleeghuis waar hij momenteel verblijft.

Wie Ome Piet een hart onder de riem wil steken middels een kaartje of een andere attentie, kan dat sturen naar:

Verpleeghuis 'De Vijf Havens'
t.a.v. dhr. P. Bouts
afd. Parkhaven 0.14
Zevenkampsering 40
3068 PZ  Rotterdam

 

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×