SHERIF EKRAMY AAN DE BETERENDE HAND

Sherif Ekramy was woensdag de enige aanwezige speler in De Kuip. De doelman heeft nog last van een knieblessure en trainde – op een dag dat de rest van de selectie vrij had - apart met hersteltrainer Dennis Lion. ‘Ik voel me een stuk beter en sluit misschien deze week nog bij de groep aan’, liet de Egyptenaar weten. Vorige week had Ekramy veel last van de blessure, die hij bij elke duik voelde. ‘Het vervelende was dat ik vanwege de Ramadan geen pijnstillers kon nemen overdag, waardoor het best moeilijk was’, aldus Ekramy.

‘Daardoor moest ik het rustig aan doen. De pijn zat aan de buitenkant van de knie en telkens als ik naar de grond ging voelde ik het. Nu gaat het gelukkig een stuk beter en is de pijn al minder. Het was vandaag nog wel gevoelig, maar ik heb goede hoop snel aan te sluiten.’

Dinsdag hervatte Ekramy de buitentraining, nadat hij vorige week tegen de blessure opliep. Door die kwetsuur en die van Patrick Lodewijks moest Jong Feyenoord-doelman Jesper Hogedoorn afgelopen zondag op de bank plaatsnemen tegen RKC Waalwijk.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×