FEYENOORD A1 MAAKT INDRUK EN BEKERT VERDER

Feyenoord A1 heeft zich zondag bij de laatste zestien ploegen geschaard van het bekertoernooi. De Rotterdammers wonnen in Alkmaar met 0-2 van AZ A1. Jeffrey Altheer en Michel Poldervaart tekenden voor de treffers. De zege had nog hoger kunnen uitvallen voor het uitstekend spelende Feyenoord, maar het ontbrak aan scherpte in de aanvalslinie. ´Maar dat neemt niet weg dat ik heel tevreden ben´, aldus trainer Henk Fräser.

Feyenoord speelde in Alkmaar één van de beste wedstrijden van het seizoen. De ploeg van Fräser slaagde erin de gehele wedstrijd geconcentreerd te spelen en het sterke AZ zo kansloos te laten. De score bleef ´slechts´ beperkt tot twee treffers, maar hetgeen Fräser in Noord-Holland van zijn ploeg zag stemde hem tevreden. ´Dit was heel goed, we hebben een topwedstrijd gespeeld. De jongens hebben de hele wedstrijd een hoog niveau gehaald en dat is een compliment waard.´

Altheer maakte na tien minuten de openingstreffer. De centrale verdediger kopte een hoekschop van Royston Drenthe hard binnen. Feyenoord kreeg goede kansen de marge te verdubbelen, maar slaagde daar pas na een uur voetbal in toen Poldervaart de moeilijkste kans die hij kreeg wel verzilverde. Na een fraaie steekbal van Sammuel rondde Poldervaart de aanval - die via Diego Biseswar en Mitchell Schet was opgezet – doeltreffend af waarmee het duel gespeeld was.

Opstelling Feyenoord A1: Cummins; Buijs, Altheer, Sno, Drenthe; De Haan, Hammouti, Sammuel (73´ Kogeldans); Schet (84´ Smits), Biseswar (78´ Waisapij) en Poldervaart.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×