VERSLAG EERSTE BIJEENKOMST SUPPORTERSPLATFORM

Dinsdagavond vond in De Maaszaal van De Kuip de eerste bijeenkomst plaats in het kader van nieuwe Feyenoord Supportersparlement. Voor deze bijeenkomst waren alle supporters uitgenodigd die door Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging waren geselecteerd om deel te gaan uit maken van de werkgroepen die aan het Feyenoord Supportersparlement gekoppeld zijn.

Wat opviel was het enthousiasme en de gedrevenheid bij de supporters, maar ook bij de clubvertegenwoordigers Mark Wotte, Bernard Gerritsma, Saskia ten Broek, Chris Woerts en Dick de Heus. Samen met de supporters en de vertegenwoordigers van de Feyenoord Supportersvereniging werd een planning gemaakt en werd al vast voorzichtig een koers voor de komende maanden uitgestippeld. Tevens werd binnen elke werkgroep een voorzitter benoemd. Deze voorzitters zullen tijdens bijeenkomsten van het Feyenoord Supportersparlement uitleg geven over hetgeen binnen de werkgroep besproken is. Middels een eigen Feyenoord-e-mailadres zijn zij binnenkort ook direct te benaderen voor zaken die binnen de betreffende werkgroep besproken kunnen worden. Tot voorzitters van de afzonderlijke werkgroepen werden gekozen:

Uitwedstrijden   - Mike Geelhoed uit Amersfoort
Technische Zaken   - Fadila Zemouri uit Pijnacker
Thuiswedstrijden   - Albert van Marrewijk uit ‘s Gravenzande
(Sfeer) Activiteiten   - André Dankers uit Spijkenisse
Marketing en Communicatie  - Henri van Wezel uit Purmerend
Feyenoord 100 jaar   - Paul Berndsen uit Rotterdam  

Omdat een aantal supporters van de Werkgroep Jongerenbeleid niet aanwezig konden zijn, wordt voor deze werkgroep binnenkort een nieuwe datum gepland waarop voor de eerste keer bijeen wordt gekomen.

Vanuit de Werkgroep Marketing en Communicatie kwam ook direct de eerste en opvallende aanbeveling: het wijzigen van de naam van het Feyenoord Supportersparlement in Feyenoord Supportersplatform. Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging nemen één en ander in beraad en zullen op korte termijn een definitieve keuze voor de naam maken.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×