HALVE FINALE WK ONDER 17 LIVE BIJ TALPA

Naast Rapid-Feyenoord zendt Talpa vanavond nog een wedstrijd uit met Rotterdamse inbreng. Vanaf elf uur brengt de zender namelijk in een speciale editie van 'Barend&Van Dorp' live de halve finale van het WK voor spelers onder de 17 jaar tussen Nederland en Mexico. In de Nederlandse selectie zitten zoals bekend de Feyenoorders Biseswar, Schet en Buijs, al is laatstgenoemde geschorst vanwege een rode kaart.

In een speciale editie van 'Barend & Van Dorp' zendt Talpa vanavond de voetbalwedstrijd Nederland - Mexico rechtstreeks uit. Het duel wordt gespeeld in het toernooi voor landenteams tot 17 jaar, dat op dit moment in Peru wordt gehouden. Als Oranje van Mexico wint, speelt het komende zondag de finale tegen de winnaar van het treffen tussen Turkije en Brazilië. Het commentaar wordt vanavond verzorgd door Koert Westerman.

Behalve aan de halve finale van het WK tot 17 jaar, besteden Frits Barend, Henk van Dorp en Jan Mulder aandacht aan de vandaag te spelen wedstrijden in de UEFA Cup. Naast een verslag van Rapid Boekarest – Feyenoord zijn samenvattingen van de volgende wedstrijden te zien: Levski Sofia – AJ Auxerre, FC Kopenhagen –Hamburger SV (met Rafaël van der Vaart), Bayer Leverkussen – CSKA Sofia, Galatasaray – Tromsø, RC Genk – Litex Lovech. 

'Barend & Van Dorp', Talpa, 22.30 uur, de aftrap bij Nederland - Mexico is om 23.00 uur.

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×