FEYENOORD GELAND IN BOEKAREST

Feyenoord is met een zo goed als fitte selectie geland in Roemenië. Alleen Salomon Kalou kampt met wat lichte klachten. De aanvaller heeft last van een spierblessure in het bovenbeen. De verwachting is wel dat Kalou morgen gewoon kan spelen in de return tegen Rapid Boekarest. Trainer Erwin Koeman rekent ook op Serginho Greene, hoewel de verdediger nog wel last heeft van zijn bovenbeen.

Afgelopen zondag, in de wedstrijd tegen FC Twente, moest hij om die reden uitvallen. Gisteren trainde Greene apart van de groep. De verwachting is dat hij vanavond, als Feyenoord op het hoofdveld van het Giulesti stadion traint, zal aansluiten bij de groep.

Greene is gebrand op een goede wedstrijd. ‘Het zou heel zuur zijn als we al zo vroeg in het toernooi worden uitgeschakeld. Ik vind ook dat we het eigenlijk aan onze stand verplicht zijn om de volgende ronde te bereiken.’
Greene speelde een hoofdrol in de eerste wedstrijd. Hij maakte een handsbal in het strafschopgebied, waardoor Rapid de 1-1 kon maken. ‘Toch speelt dat niet meer voor mij. Ik heb de beelden teruggezien en weet wat ik fout heb gedaan. Daarmee is voor mij de kous af. Morgen is weer een hele nieuwe wedstrijd.’

Feyenoord is met 20 spelers in Roemenië. Naast de gebruikelijke tribuneklanten, heeft trainer Erwin Koeman ook Edwin de Graaf van de lijst geschrapt. De Zoetermeerder is achtergebleven in Nederland, waar hij mag uitzien naar een nieuwe club. Zowel Roda JC als FC Groningen hebben concrete interesse voor de middenvelder.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×