AWAY ON naar het nummer 4004 en je ontvangt de opstelling, de ruststand, de einduitslag en na afloop een bericht van de trainer of doelpuntenmaker(s), maar dan alleen bij uitwedstrijden." /> AWAY ON naar het nummer 4004 en je ontvangt de opstelling, de ruststand, de einduitslag en na afloop een bericht van de trainer of doelpuntenmaker(s), maar dan alleen bij uitwedstrijden." />

VOLG FC TWENTE-FEYENOORD LIVE OP JE MOBIEL

Blijft Feyenoord ook in Enschede ongeslagen? Met Feyenoord SMS ben jij als eerste op de hoogte van het scoreverloop bij FC Twente-Feyenoord. Meld je nu aan voor het speciale "uitwedstrijden-abonnement", de nieuwe sms-dienst van Feyenoord. SMS de woorden <b><FONT color=#ff0000>AWAY ON</FONT></b> naar het nummer <b><FONT color=#ff0000>4004</FONT></b> en je ontvangt de opstelling, de ruststand, de einduitslag en na afloop een bericht van de trainer of doelpuntenmaker(s), maar dan alleen bij uitwedstrijden.

Dus wil jij weten welke 11 spelers zondag in de basis beginnen tegen FC Twente en of Feyenoord ook na dit weekend koploper in de Eredivisie is, meld je dan nu aan: SMS AWAY ON naar het nummer 4004 (€ 0,40 p.o.b.). Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de Feyenoord SMS-diensten.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×