WK: FEYENOORDERS ONDERUIT MET ORANJE ONDER 17

<P>Oranje onder 17 jaar heeft de goede start op het WK in Peru geen vervolg kunnen geven. Na de 5-3 zege op Qatar werd in de tweede wedstrijd verloren van Brazilië. Ruim twintigduizend toeschouwers op de tribunes zagen de Feyenoorders Diego Biseswar, Mitchell Schet en Jordy Buijs in de basis starten. Na de snelle achterstand werd Buijs na 21 minuten uit tactisch oogpunt gewisseld. Schet ging na 62 minuten naar de kant. Biseswar speelde de gehele wedstrijd en was meerdere malen dichtbij een treffer. </P>

Gescoord werd er echter niet door de ploeg van Ruud Kaiser. Na de 1-0 van Igor hielp een Braziliaans eigen doelpunt Oranje aan de gelijkmaker. Daarna kon het alle kanten op in het enerverende duel. Brazilië besliste de wedstrijd na zestig minuten met een doelpunt van Ramon.

Door de nederlaag zit Nederland in een lastig pakket. Zelfs als het vrijdag weet te winnen van koploper Gambia is het nog maar de vraag of het zich plaatst, aangezien de mogelijkheid bestaat dat drie ploegen (Brazilië, Gambia, Nederland) dan met zes punten eindigen.

 

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×