KOOP KAARTEN VOOR RAPID-UIT VIA FEYENOORD

Feyenoord adviseert supporters die voornemens zijn af te reizen naar Boekarest kaarten voor het uitduel met Rapid uitsluitend aan te schaffen via de Feyenoord Klantenservice. Bij Feyenoord is inmiddels bekend dat Rapid voor het bezoekersvak een iets hogere prijs hanteert dan voor de overige vakken in het stadion. Feyenoord heeft hier richting Rapid haar ongenoegen over uitgesproken, maar helaas is er&nbsp;- anders dan in de nationale competitie gebruikelijk is&nbsp;- internationaal niets over afgesproken.<BR>

Zoals bekend hanteert Feyenoord ook voor haar Europese uitwedstrijden het uitkaartsysteem. Dit houdt in dat alleen houders van een Diamond-, Gold, - of Silvercard, of een Europese Uitkaart, in combinatie met een toegangsbewijs voor het bezoekersvak kunnen worden toegelaten tot dat bezoekersvak.

Feyenoord wil ten koste van alles voorkomen dat het straks op pakweg 2.500 kilometer van huis genoodzaakt is om trouwe aanhangers de toegang tot het bezoekersvak te moeten weigeren. Vorig seizoen was Feyenoord hier in Boedapest toe genoodzaakt en besloot de lokale politie vervolgens om een aantal supporters vast te houden tot na de wedstrijd. Een dergelijke situatie wil Feyenoord bij toekomstige wedstrijden uiteraard voorkomen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×