KUYT, PAAUWE EN WOTTE OP ZIEKENBEZOEK BIJ ‘OME PIET’

Dirk Kuyt, Patrick Paauwe, Mark Wotte en Ton Strooband hebben woensdagmiddag een bezoek gebracht aan Piet Bouts. De oudste huisfotograaf (bekend als Ome Piet) van de Feyenoord Supportersvereniging werd onlangs opgenomen in het Dijkzigt Ziekenhuis/Erasmus MC, wat voor de spelers, technisch directeur en coördinator supporterszaken aanleiding was om Bouts op te zoeken. De patiënt reageerde blij en sprak de hoop uit het ziekenhuis op korte termijn te zullen verlaten. 

Kuyt: ‘Het was de wens van meer spelers om langs te gaan, maar door het trainingskamp en de Europa Cup wedstrijd kwam het vervelend uit. Gelukkig hebben wij nog een gaatje gevonden. Het was erg indrukwekkend om te zien hoeveel kaarten Ome Piet heeft gehad. Ik denk dat ik niet alleen namens mezelf spreek als ik zeg dat ik ontzettend veel respect heb voor deze man. Net als Gerard Meijer loopt hij hier al zo ontzettend lang rond. Een bezoekje is dan wel het minste dat we kunnen doen. Laten we hopen dat hij snel weer in het stadion aanwezig zal zijn.’

Eerder al riep de Feyenoord Supportersvereniging op om een ieder die Bouts een warm toedraagt een kaartje te laten sturen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×