OUD-FEYENOORD SPEELT BENEFIETWEDSTRIJD

<P>Oud-Feyenoord en Oud-DHC spelen aanstaande woensdag in Delft de Kim Brouwer Memorial, een benefietwedstrijd ten bate van de Nierstichting. De wedstrijd wordt gespeeld ter nagedachtenis aan Kim Brouwer, een groot Feyenoord-supporter die vanwege een nierziekte kort voor haar 21ste verjaardag overleed. Bij Feyenoord komen onder anderen Peter Houtman, Mario Been, Kees van Wonderen, André Hoekstra en André Stafleu in actie. Regi Blinker zal zowel voor oud-Feyenoord als voor oud-DHC spelen. </P>

De coach van oud-DHC is ex-Feyenoorder Guus Haak. De wedstrijd begint om 19.30 uur op Sportpark Brasserskade in Delft. De entree bedraagt 5 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 2,50 euro.

Rondom deze wedstrijd wordt een verloting gehouden, met als prijzen onder meer een door de Feyenoord selectie gesigneerd shirt, een bal met handtekeningen en diverse andere Feyenoord artikelen.
Verder is er een voetbalveiling via internet met onder andere shirtjes, schoenen en keepershandschoenen van Dirk Kuyt, Robin van Persie, Romeo Castelen, Shinji Ono, Salomon Kalou, Edwin de Graaf en Patrick Lodewijks. De veiling is te bezoeken op de site van DHC: www.dhc-delft.nl. Ook kan er tijdens de wedstrijd nog geboden worden.
Wie de wedstrijd niet kan bezoeken maar toch de Nierstichting wil steunen, kan een bijdrage storten op gironummer 4062801 onder vermelding van de Kim Brouwer Memorial.

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×