PAREZ KARIM UITBLINKER BIJ FEYENOORD C1

Feyenoord C1 heeft zaterdag in Den Haag uitgehaald tegen Haaglandia. De thuisploeg werd met 1-7 verslagen door de in vorm verkerende ploeg van Michel Valke. Grote uitblinker bij Feyenoord was Parez Karim, die goed was voor drie treffers en twee assists. Shabir Isoufi maakte in de eindfase het laatste en meteen mooiste doelpunt van de middag. Voor de C-tjes is het seizoen met twee zeges voortvarend begonnen.

Valke: ´Ik ben erg te spreken over de spelers vandaag. Ze hebben het stuk voor stuk goed gedaan en bleven tot het laatste moment doorgaan om een zo hoog mogelijke uitslag neer te zetten. Vorige week ging het nog een beetje moeizaam, maar ik ben vandaag een tevreden trainer.´

Feyenoord kwam via treffers van Jeffrey Bruma en Karim snel op voorsprong. Na 33 minuten kwam Haaglandia terug (1-2), maar een minuut later bracht Karim de marge weer terug tot twee. In de tweede helft was het gedaan met de fusieclub, dat naar een grote nederlaag werd gespeeld. Karim, een eigen doelpunt en Isoufi (2x) hielpen Feyenoord aan de ruime overwinning.

Opstelling Feyenoord C1: Boks; Aantjes (36´ Halfhuid), Erkelens, Schenkeveld, Eekman (Kodalak); Bruma, Van la Parra (50´ Seaw), De Roon; Karim, Isoufi en Cabral.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×