VLAGGEN- EN SPANDOEKENACTIE BIJ FEYENOORD – RAPID

Feyenoord biedt de supporters de mogelijkheid om spelers van support te voorzien in de UEFA Cup-thuiswedstrijd tegen Rapid Boekarest op 15 september. Feyenoord moet de wedstrijd in een lege Kuip afwerken. Dit vanwege de door de UEFA oplegde straf (één wedstrijd zonder publiek) naar aanleiding van de ongeregeldheden in het duel met Sporting Lissabon. Door op de lege tribunes zo veel mogelijk vlaggen en spandoeken aan te brengen weten de spelers zich straks hopelijk toch nog enigszins gesteund door Het Legioen.

Op voorspraak van de Feyenoord Supportersvereniging besloot Feyenoord tot de maatregel. Het inleveren van vlaggen en spandoeken is mogelijk vanaf zondag 11 september. Voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen NEC staan vrijwilligers van de Feyenoord Supportersvereniging  onder het Maasgebouw nabij ingangen 13 en 14 gereed om vlaggen en spandoeken in ontvangst te nemen. Dat gebeurt tussen 11.00 en 14.00 uur. Deze kunnen tevens na afloop van de wedstrijd worden ingeleverd in De Legioenzaal. Supporters die hun vlaggen of spandoeken later willen inleveren kunnen ook terecht op maandag 12 of dinsdag 13 september op het kantoor van de Feyenoord Supportersvereniging naast De Kuip (Marathonweg 53). Het mag duidelijk zijn dat spandoeken of vlaggen uitsluitend tot doel hebben de club te steunen; ze dienen dus pro-Feyenoord te zijn. Vrijwilligers van de Feyenoord Supportersvereniging zullen de vlaggen en spandoeken enkele uren voor aanvang van de wedstrijd op de tribunes neerleggen.

Supporters die hun vlaggen en spandoeken terug willen hebben dienen dit bij inlevering kenbaar te maken. Ze kunnen dan rond de wedstrijd tegen SC Heerenveen op zondag 18 september weer worden afgehaald op dezelfde plaats als waar ze zijn ingenomen. Ook op maandag 19 september kunnen supporters hiervoor tot 16.00 uur terecht op het kantoor van de Feyenoord Supportersvereniging.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×