FEYENOORD HOFLEVERANCIER ORANJE ONDER 17

Feyenoords jeugdopleiding op Varkenoord werpt opnieuw zijn vruchten af. Feyenoord is met liefst zes spelers hofleverancier van het Nederlands elftal onder de 17 jaar. Bondscoach Wim Koevermans nam Hanne Hagary, Glenn Kobussen, Norichio Nieveld, Clint van Stee, Kevin Wattamaleo en Georginio Wijnaldum op in zijn selectie voor een oefenduel met Cyprus dat op 31 augustus aanstaande wordt gespeeld in Arnhem. Erwin Mulder staat op de standby-lijst.

Het half dozijn Feyenoorders maakt deel uit van de nieuwe generatie ‘Onder 17’-internationals. Zij maken zich op voor de EK-kwalificatie. De vorige generatie - met daarin onder meer de Feyenoorders Biseswar, Buijs, Poldervaart,Waisapy en Schet - bereidt zich op dit moment voor op het WK voor spelers onder de 17, dat volgende maand in Peru wordt gespeeld.

VOLLEDIGE SELECTIE

Sonmez (ADO Den Haag), Olijve en Supusepa (Ajax), Schutz (AZ), Ebeltjes (FC Emmen), Hagary, Kobussen, Nieveld, Van Stee, Wattamaleo, Wijnaldum (allen FEYENOORD), Kempers (De Graafschap), Stolte (Heerenveen), Ter Horst (PSV), Jallo (FC Twente), Azaoum, Van Diermen en Kuiper (allen Vitesse).

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×