FEYENOORD INTRODUCEERT: FEYENOORD SUPPORTERSPARLEMENT

Feyenoord is van ons allemaal! Onder die noemer introduceert Feyenoord binnenkort het Feyenoord Supportersparlement als de nieuwe overlegstructuur met de achterban. De opvolger dus van de Klankbordgroep, een overlegorgaan dat zes jaar geleden door de Feyenoord Supportersvereniging werd geïntroduceerd.

Het doel van het Feyenoord Supportersparlement is om de betrokkenheid van de supporters bij de club te vergroten, supporters beter in staat te stellen mee te praten én te denken over alles wat zich binnen de club afspeelt en de afstand tussen club en supporters (verder) te verkleinen. Supporters uit alle geledingen kunnen deel uit maken van het Feyenoord Supportersparlement.

Werkgroepen
Supporters kunnen zich aanmelden voor verschillende werkgroepen. Binnen deze werkgroepen worden specifieke zaken besproken. In eerste instantie worden de volgende werkgroepen geformeerd:

· Uitwedstrijden
· Service- en comfort thuiswedstrijden
· Marketing
· Sfeer en overige activiteiten thuiswedstrijden
· Technische zaken
· Invaliden
· Jongerenbeleid
· Feyenoord 100 jaar

Elke werkgroep bestaat uit maximaal acht supporters en komt ongeveer drie keer per jaar bijeen. Aan elke werkgroep wordt een werknemer van Feyenoord gekoppeld die zich binnen de club met het onderwerp bezig houdt.

Supportersparlement
Eens per zes weken wordt een grote supportersbijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomsten zijn openbaar (wel even vooraf aanmelden!). Tijdens deze bijeenkomsten doen de werkgroepen verslag van hun bevindingen en besprekingen en kunnen de andere aanwezigen vragen stellen en opmerkingen plaatsen. Bij deze supportersbijeenkomsten zijn tevens leden van de directie van Feyenoord en Stadion Feijenoord aanwezig.

Supporters die willen deelnemen aan een van de werkgroepen kunnen zich hiervoor opgeven middels een speciaal formulier. Voor vragen of opmerkingen kan contact worden opgenomen met de Coodinator Supporterszaken, Ton Strooband, via tst@feyenoord.nl

Klik hier om het formulier in te vullen

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×