GIANNI ZUIVERLOON VERHUURD AAN RKC WAALWIJK

Gianni Zuiverloon zal het komende seizoen op huurbasis uitkomen voor RKC Waalwijk. ‘We zien Gianni als een groot talent en daarom is het belangrijk dat hij aan spelen op het hoogste niveau toekomt’, lichtte trainer Erwin Koeman de overstap van de nog altijd pas 18-jarige Rotterdammer vandaag toe. Feyenoord heeft de mogelijkheid Zuiverloon in de winterstop terug te halen.

‘De verwachting is op dit moment dat Gianni voorlopig bij Feyenoord weinig aan spelen toe zou komen’, vervolgt Koeman. ‘Voor zijn ontwikkeling is het goed dat hij bij RKC zo veel mogelijk ervaring op eredivisieniveau opdoet. Daar profiteren wij ook van als hij hier uiteindelijk weer terugkeert.’

Gianni Zuiverloon maakte, destijds nog als A-junior, in de voorbereiding op het vorige seizoen voor het eerst zijn opwachting bij de selectie van Feyenoord. Uiteindelijk kwam hij tot tien competitieduels, mede omdat hij tegelijkertijd zijn middelbare school afrondde. Zuiverloon kan in principe dit weekeinde al aantreden voor zijn nieuwe werkgever.

In een grijs verleden verhuurde Feyenoord ook al eens Giovanni van Bronckhorst aan RKC Waalwijk. Na terugkeer in De Kuip groeide hij uit tot vaste waarde en international.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×