VAN DOP NEEMT AFSCHEID VAN ‘NEGEN MOOIE JAREN’ FEYENOORD

Jan Willem van Dop heeft donderdagmiddag na negen dienstjaren officieel afscheid genomen van Feyenoord. De directeur algemene en financiële zaken, die per 1 augustus uit dienst treedt en voorzitter wordt bij de directie van FC Utrecht, sprak tijdens zijn drukbezochte afscheidsreceptie van negen ‘moeilijk, maar hele mooie jaren’. Commercieel directeur Sjaak Troost benadrukte in zijn speech de rol van ‘teamspeler’ die de ‘ambitieuze’ Van Dop in al die jaren had vertolkt.

Van Dop belichtte in zijn toespraak de moeilijke maar ook mooie momenten bij Feyenoord. De vertrekkend directeur haalde daarbij de sportieve en financiële tegenslagen aan, maar ook de UEFA Cup-winst en de treffer van Somalia in de Champions League, die voor Feyenoord van groot financieel belang was. Troost, geflankeerd door technisch directeur Mark Wotte, gaf op zijn beurt aan afscheid te nemen van een loyale, vriendelijke en gedreven collega. ‘We hebben negen jaar als team kunnen werken, waarin Jan Willem onvoorstelbaar veel uren gemaakt heeft voor Feyenoord. Hij is een betrouwbaar teamspeler geweest van grote klasse. Het ga je goed en we zullen je missen’, besloot Troost.

Van Dop begint zondag, de dag van de openingswedstrijd tegen Hertha BSC, aan zijn laatste werkdag in dienst van Feyenoord.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×