DENNIS VAN DER GEEST AMBASSADEUR VAN FEYENOORD

Dennis van der Geest is tijdens de Open Dag benoemd tot ambassadeur van Feyenoord. De 30-jarige topjudoka is het komende seizoen het gezicht van de club in binnen- en buitenland. ‘Voor mij is dit een geweldige eer’, aldus Olympisch medaillewinnaar Van der Geest, die met een auto het veld op werd gereden. De judoka en dj volgt Lee Towers op, de zanger die nog een optreden verzorgde. Tennisser Raemon Sluiter was in het seizoen 2003/2004 de eerste ambassadeur van Feyenoord.

Van der Geest gaf aan blij te zijn met de benoeming en sprak de gevoelens uit van velen op de tribune. ‘Ik ben onwijs blij met de nieuwe trainer en heb de overtuiging dat hij een team gaat neerzetten. Voor minder dan de titel doen we het niet.’ Een rood/wit pak zal hij op de judomat nog niet gaan dragen, aangezien de reglementen dit niet toestaan. ‘Ik heb ook gevraagd of ik Feyenoord op mijn rug mag zetten, maar dat mocht niet helaas. Maar desondanks ga ik er alles aan doen om de club uit te dragen.’

Overigens was Van der Geest niet alleen in De Kuip om zijn ambassadeurschap in ontvangst te nemen. Het zwaargewicht, die tevens als dj werkt, draaide ook nog een aantal opzwepende plaatjes in De Kuip, alvorens de selectie zich presenteerde aan het Legioen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×