KUYT POPULAIR BIJ MEDIA EN FANS IN CHINA

Dirk Kuyt is niet alleen in eigen land de populairste Feyenoorder. Ook de Chinezen hebben de Katwijker in hun hart gesloten. Zeker nadat hij in de wedstrijd tegen Espanyol twee keer scoorde en na afloop ruimschoots de tijd nam voor de Chinese fans, kan hij geen kwaad meer doen. In een Chinese krant werd hij al met Marco van Basten vergeleken. Kuyt zelf bleef bescheiden onder alle lof, maar zei het wel mooi te vinden dat er ook aan de andere kant van de wereld waardering is voor zijn spel.


Ook vandaag bleek weer eens hoe ver de uitstraling van Kuyt reikt. Na afloop van de training was hij het meest gewilde object van jonge Chinese handtekeningenjagers, die uiteraard geen van allen werden teleurgesteld door de Katwijker.

Kuyt ontpopt zich in China meer en meer tot leider van het elftal. Met name tijdens de intensieve looptrainingen neemt hij zijn teamgenoten op sleeptouw. Het merendeel heeft overigens weinig aansporingen nodig, want de concurrentiestrijd is nog altijd in volle gang binnen de Rotterdamse selectie.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×