REGENBUI GEEFT FEYENOORD LUCHT IN NANJING

Een korte maar verfrissende regenbui heeft Feyenoord wat lucht verschaft in het Chinese Nanjing, waar de selectie vandaag maar één keer in actie kwam. De spelers werden  naar aanleiding van de winst en het goede spel tegen Espanyol door trainer Erwin Koeman beloond met een vrije ochtend. Morgen staan er wel weer gewoon twee trainingen op het programma voor Feyenoord.

Wanneer er niet wordt getraind gebruikt trainer Erwin Koeman in China een deel van de tijd voor individuele gesprekken met spelers. Elke dag komen er een paar Feyenoorders aan de beurt. Koeman ontpopt zich in Nanjing tot een trainer die weinig woorden nodig heeft om zijn mannen duidelijk te maken wat hij van hen verlangt. Discipline is daarbij een van de sleutelwoorden.

De stemming is opvallend goed in het Rotterdamse kamp. De eerste helft tegen Espanyol gaf daar ook alle aanleiding toe, al moet het feit dat Feyenoord verzuimde de wedstrijd vroegtijdig te beslissen Koeman toch ook zorgen hebben gebaard.

De nieuwe trainer blijft tot zijn opluchting tot nu toe verstoken van al te veel blessureleed. Pascal Bosschaart is de enige die nog niet bij de groep kan aansluiten, maar zijn herstel verloopt voorspoedig. Verder hebben alleen Ferne Snoyl en Alfred Schreuder lichte klachten.

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×