PRINCIPE-AKKOORD OVER GOOR-DERIJCK

Feyenoord en Anderlecht hebben een principe-akkoord bereikt over de overgang van Bart Goor naar de Brusselse club. ‘Met instemming van trainer Erwin Koeman hebben we de situatie die was ontstaan op kunnen lossen’, aldus technisch directeur Mark Wotte. De Brusselaars betalen de door Feyenoord verlangde transfersom voor de 32-jarige aanvaller. In de overeenkomst is ook de overgang van jeugdinternational Timothy Derijck naar Rotterdam inbegrepen.

Bart Goor kwam in de zomer van 2004 over van het Duitse Hertha BSC en groeide in De Kuip snel uit tot een waardevolle speler. Tijdens de zomerstop deed Anderlecht een serieuze poging om Bart Goor over te nemen, waarbij de speler ook een aanbieding werd gedaan om na diens actieve carrière toe te treden tot de technische staf van de paars-witten.

Na lang onderhandelen kwamen beide clubs vandaag tot een principe-akkoord. 'Met deze oplossing zetten we een punt achter Bart Goor', lichtte Mark Wotte de transfer toe. ‘Ook de situatie met de talentvolle Belgische  jeugdinternational Timothy Derijck is hiermee opgelost.’

Bart Goor speelde afgelopen seizoen mee in alle competitiewedstrijden en scoorde daarin 7 goals.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×