SHERIF EKRAMY TRAINT VOOR HET EERST MEE

De Egyptische doelman Sherif Ekramy heeft vrijdagochtend voor het eerst mee getraind bij Feyenoord. Voor keeperstrainer Pim Doesburg was het de eerste dag dat hij met zijn drie keepers (Aerts, Lodewijks en Ekramy) kon werken. De nieuwkomer gaf na afloop aan te hebben genoten. ‘Het ging prima eigenlijk, ik had het gevoel dat ik goed mee kon’, sprak de doelman, die donderdagochtend voet op Nederlandse bodem zette.

Op de vraag of hij vermoeid was, reageerde Ekramy met een glimlach. ‘Zou ik dat moeten zijn?’, reageerde hij voorzichtig. Na de uitleg dat Pim Doesburg zijn keepers niet bepaald spaart tijdens een oefensessie, antwoordde de aankoop: ‘Dan zal me nog wel wat te wachten staan. De training was vandaag niet licht, maar op dit moment valt het wel mee met de vermoeidheid.’

Ekramy arriveerde donderdag in alle vroegte in Nederland nadat de benodigde vergunningen eerder deze week rondkwamen. De 22-jarige doelman werd jongstleden mei vastgelegd en - na het vertrek van Babos naar NEC - meteen toegevoegd aan het eerste team.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×